Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از اهواز؛ «غلامرضا شریعتی» عصر امروز (چهارشنبه ۱۴ اسفند) در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا از تعطیلی کلیه مدارس و دانشگاه‌های خوزستان تا پایان هفته آینده (۲۳ اسفند) جهت کنترل ویروس کرونا خبر داد.

استاندار خوزستان همچنین بر تعطیلی کلیه مراکز ورزشی، تالارها، برنامه‌های فرهنگی و هنری، آرایشگاه‌ها، مراکز لیزر و ماساژ، پارک‌ها، مراکز عرضه غذاهای سلف سرویس تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از مردم خواست از رفتن به اماکن زیارتی و آرامستان‌ها خودداری کنند و مراکز تجاری نیز ساعات کاری خود را کاهش دهند.

شریعتی اضافه کرد: علاوه بر این نمازجمعه که هفته گذشته نیز به خاطر پیشگیری از شیوع ویروس کرونا برپا نشده بود، هفته جاری (۱۶ اسفند) نیز در هیچ یک از شهرهای استان برگزار نمی‌شود.

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز در استان خوزستان ۵۰ نفر در شهرهای اهواز، آبادان، دزفول، بندرماهشهر، اندیمشک، مسجدسلیمان، هندیجان، شوشتر، بهبهان، شادگان، و امیدیه به ویروس کرونا مبتلا شدند که از این تعداد ۱۲ نفر فوت کرده‌اند.

استاندار خوزستان برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا آغاز فعالیت ادارات و بانک‌های استان را از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۵:۱۵ اعلام کرده و علاوه بر آن دستورالعمل تقسیم کارکنان ادارات به ۲ گروه و حضور آنها به صورت یک روز درمیان در محل کار را ابلاغ کرده است.

مدارس و دانشگاه‌های سراسر استان خوزستان از (شنبه ۳ اسفند) تعطیل هستند.

46

کد خبر 1360822

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان خوزستان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۲۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از معلمان مدارس غیردولتی در قانون جدید این مدارس، مد نظر است

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه در قانون جدید مدارس و مراکز غیردولتی، حمایت از معلمان این مدارس در دستور کار قرار گرفته است، گفت: در قانون جدید، ساعت آموزشی و پرورشی این همکاران از حدود ۴۴ ساعت به ۳۰ ساعت تقلیل پیدا کرده و بحث بیمه و دستمزد این همکاران نیز در این قانون مد نظر گرفته است.

احمد محمودزاده در حاشیه سفرش به تبریز در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح این مطلب، اظهار کرد: بخشی از این حمایت‌ها در قالب حمایت‌های دولتی بوده و بخش دیگری نیز از طریق شهریه پیش بینی شده است.

وی در ادامه با اشاره به تلاش جهت متوازن‌سازی شهریه‌های کف و بالا در مدارس غیردولتی، بیان کرد: امیدواریم با این رویکرد بتوانیم شهریه مدارسی را که پایین بود و نتواستند شهریه مورد نظرشان را اخذ کنند، به طور منطقی و از طریق متوازن‌سازی افزایش دهیم. متناسب‌سازی شهریه و متوازن‌سازی بین شهریه کف و بالا امسال اتفاق خواهد افتاد و تلاش‌ها بر کنترل شهریه بالا و تاب‌آوری مردم است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، لزوم کنشگری‌های فعال در حوزه پرورشی را مورد تاکید قرار داد و افزود: چرخش موضوعات برنامه مدرسه علاوه بر حوزه مسائل آموزشی در حوزه‌های تربیتی و پرورشی جزو دغدغه‌های جدی ما به شمار می‌آید.

محمودزاده در پاسخ به چگونگی تعیین شهریه مدارس و مراکز غیردولتی، اظهار کرد: بخشنامه تعیین الگوی شهریه مدارس و مراکز غیردولتی، اوایل اردیبهشت ماه سال جاری ابلاغ شد و سه بازه زمانی برای این مدارس و مراکز در نظر گرفتیم.

وی با اشاره به تغییرات اساسی الگوی شهریه امسال نسبت به سال گذشته، ادامه داد: سه بازه زمانی در این خصوص در نظر گرفتیم و ۱۰ روز فرصت داده شد تا اقناع‌سازی در راستای شفافیت و مبارزه با برخی از تخلفات برخی مدارس، انجام شود و ۱۰ روز دوم نیز به ورود مدارس به سامانه در نظر گرفته شده اختصاص یافته بود. شهریه مدارس غیردولتی متناسب با ۷ آیتم الگوی شهریه و شرایط منطقه تعیین می‌شود و امسال به روسا و مدیران مناطق در این مورد، تفویض اختیار داده شده است.

وی افزود: به ازای هر مدرسه باید یک صورت جلسه امضا گردیده و پس از طی ۱۰ روز دوم، ۱۰ روز سوم نیز به ابلاغ شهریه از طریق استان‌ها اختصاص یافته و اگر اعتراضی به شهریه ابلاغی وجود داشته باشد، وزارت آموزش و پرورش و شورای نظارت مرکزی، کمیته‌ای تخصصی برای این مورد در نظر خواهد گرفت.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به نحوه چگونگی برخورد با تخلفات احتمالی مدارس غیردولتی در اخذ شهریه، گفت: در صورت بروز تخلف در جایی هم در قانون قبلی و هم در قانون جدید، ماده‌هایی متناسب با نوع تخلف و ساز و کارهای برخورد جدی در شورای نظارت استان، پیش‌بینی شده است.

وی در پایان متذکر شد: در صورت اخذ شهریه مازاد، ضمن عودت دادن این مبلغ به دانش‌آموز، بخشی از شهریه این مدرسه به عنوان تخلف از طریق دولت از حساب مدرسه کسر شده و در اختیار صندوق حمایت از مدارس غیردولتی قرار گرفته و به منظور حمایت از مناطق محروم به کار گرفته خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برف نیمه اردیبهشت مدارس این شهر را تعطیل کرد/ عکس‌
  • مردم این شهر امروز پنجاه بِدَر را جشن گرفتند/ جشنی که مدارس را هم تعطیل می‌کند!
  • حمایت از معلمان مدارس غیردولتی در قانون جدید این مدارس، مد نظر است
  • «پنجاه به دَر» قزوینی‌ها چگونه مدارس را تعطیل کرد؟ (+عکس)
  • مدارس نوبت عصر این شهر تعطیل شد
  • مدارس نوبت عصر قزوین تعطیل شد
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • مدارس نوبت عصر شهر قزوین «پنجاه‌به‌در» تعطیل است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • بدون برد در نقش جهان؛ آمار منفی سال 1403 برای سپاهان!